Tidningshylla

Nu har jag och pappa (eller kanske mest pappa…) varit i byggartagen igen. Förra gången blev det en kryddhylla, nu var jag sugen på en tidningshylla. Vi gillar ju båda två mattidningar och vi har ett överflöd av dem här hemma. Varför inte låta några av dem få en plats på väggen?

En 150 cm lång bräda som är 2 cm tjock, en borrmaskin, såg och lite färg så var det klart. Hade ju sådan tur också att mina föräldrar var uppe hos oss igår kväll. Jag och mamma var på teater medan pappa ”fixade” lite i lägenheten. När vi kom hem hängde hyllan på väggen och nytt silikon var lagt i duschen. Tack pappa!

TidningshyllaDSCN2775

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi får se vad nästa projekt blir? Vi skulle behöva ett större vinställ….

Jag vill passa på att tacka för all positiv respons vi har fått på vårt förra inlägg, både här på bloggen, på Facebook och via tele. Så mycket fina ord och lyckönskningar, nu längtar vi till premiären!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *