Nu har vi öppnat upp Köttkrogen i Fiskebyn!

I torsdags hade vi äntligen smygpremiär för Köttkrogen!

Kvällen blev verkligen över förväntan, tack alla ni som kom till invigningen och stort tack för alla blommor/presenter som vi fick! Här nedan ser ni lite bilder från premiären.

 

Välkomna in!Carro testar snittarnaMingelVälkoma in!Mikael i baren!Jenny kollar in menynVin!Mums!Emelie serverar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi börjar nu bli färdiga med inredningen, det finns lite små detaljer kvar som växer fram undan för undan. Det är så roligt att gå runt och pyssla och få bestämma hur vi vill ha det. Grislamporna är nu upphängda över baren, vinlådorna har hamnat på väggarna och macheten har hittat sin plats. Mikael och Emelie har skapat en fantastiskt fin bar!

 

Köttkrogens bar

 

IMG_0513IMG_0508

 

 

 

 

 

Vinkylen har också kommit på plats och örterna flödar ute i restaurangen. Det är riktigt fint att bara kunna gå ut i matsalen och klippa av de gröna växterna till maten!

 

IMG_0445IMG_0418IMG_0490IMG_0483IMG_0457IMG_0458

 

 

 

 

 

IMG_0502IMG_0500IMG_0462

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu väntar vi bara på att värmen ska komma så hoppas vi på många fina sommarkvällar här! Måste säga att det är en fantastisk miljö att jobba i och inte minst att vara i som gäst. Nu har vi en dag ledigt innan vi öppnar upp på Valborgsmässoafton igen. Vi ser fram emot en härlig kväll, med en näst intill fullbokad restaurang. Titta gärna in hos oss på väg ner till Valborgselden vid hamnen!

 

Solnedgång

 

Varmt välkomna till oss!

Besök också gärna Malins fina blogg, som var hos oss på premiären!

2 svar på ”Nu har vi öppnat upp Köttkrogen i Fiskebyn!

  1. Tack själv för att ni tittade förbi! Ni är så välkomna så på fredag. Tack också för doftljuset som nu pyder vår toalett!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *