Köttkrogen i fiskebyn!

Då var det dags att göra sommarens planer officiella.

Vi tar en liten paus från våra ”vanliga” kockjobb och ska driva sommarkrog i Glommen utanför Falkenberg. För mig, som är uppväxt i Glommen, känns detta verkligen som en rolig utmaning och det är en ren lycka att ha fått denna möjlighet. Det är vi – tillsammans med Emelie Carlsson, Mikael Eliasson och Mattias Svensson – som kommer att driva Köttkrogen i fiskebyn. Vi ser med spänning fram emot en sommar som jag tror att vi sent kommer att glömma. Vi kan knappt bärga oss innan vi får köra igång i slutet av april!

I dagens Hallands Nyheter kan ni läsa mer om Köttkrogen i fiskebyn, artikeln finns att läsa här. Gå gärna in och ”Gilla” Köttkrogen på Facebook så kan ni följa våra förberedelser inför öppningen och vad som händer på restaurangen.

Välkomna att besöka oss i sommar!

9 svar på ”Köttkrogen i fiskebyn!

 1. Jättekul Lisa och Kaj att ni ska driva Solsidan! Lycka till allihopa! Vi kommer såklart dit! Önskar er en riktig toppensommar i resturangen!

  /Annika

 2. Det här ser jag fram emot riktigt mycket! Kommer att bli en bra sommar. Kommer att bli en sommar med många kvällar i solnedgången på er uteservering.

  Lycka till!

  Kram Malin

 3. Pingback: Tidningshylla | Matlika

 4. Pingback: Asiatiska revben med nudelsallad | Matlika

 5. Roligt att ni tar över med nya friska idéer, önskar er lycka till! Ser fram emot en skön sommar med god mat i bedårande vy:)
  Lycka till!
  Hälsning /Lotta

  • Tack så mycket Lotta! Välkomna att besöka oss, vi hoppas på en riktigt fin sommar så att vi får många härliga kvällar vid havet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *