Ett litet kryddförvaringstips!

Idag kommer det ett litet tips på hur man kan förvara kryddor. Är ni, liksom jag, trötta på dessa fula Santa maria-kryddburkar som brukar stå gömda i köksskåpet?
Kryddor är ju så fina och förtjänar en synlig plats i köket!

För ett tag sedan fick jag för mig att jag skulle göra något åt saken. Jag köpte små burkar på Åhlens och en penna för glas på Bokia. Sedan ringde jag hem till pappa och sa att nu ska vi bygga en kryddhylla. Såhär blev resultatet:


Ett väldigt enkelt projekt som inte tar särskilt stor plats och det blir dessutom en färgklick i köket. Tröttnar man på någon krydda eller om den tar slut så är det bara att sudda bort texten med varmt vatten och fylla upp med en ny!

6 svar på ”Ett litet kryddförvaringstips!

    • Vad roligt att du gillar dem Therese! Jag såg dem faktiskt (eller liknande i alla fall) på Lagerhause i förra veckan, så om de inte skulle finnas kvar så finns de där. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *